Om oss

Velkommen til Sømnas egne møbel-, oppussings- og interiørbedrift!

Stensland er Sør-Helgelands spesialister på skreddersydde løsninger til bruk i det private, i næringslivet og i offentlig forvaltning. Det er derfor vårt slagord er "Ditt hjem, din bedrift – Skreddersydd". 

Til tross for at vi er en ung bedrift, har vi over 30 års erfaring takket være våre erfarne og allsidige håndverkere og designere. Dette gjør at vi kan produsere, levere og montere, og vet hva som er gode og effektive løsninger til hverdagsproblemene interiør og møbler skal tåle. Ikke minst er vi unike på oppfølgingen av våre produkt med servicering i ettertid.

Men Stensland er mer enn bare møbel og interiør. Vi tilbyr også tjenester innen oppussing, maling, og annet håndverker arbeid, som gjør at vi kan levere det meste i prosjektet ditt bortsett fra elektro- og rørleggingstjenester. Men her har vi gode samarbeidspartnere som kan bistå med håndverkere av den ypperste kvalitet.

Vi følger strenge retningslinjer for oss selv, og gjør vårt aller beste for å imøtekomme våre kunders behov og ikke minst alltid levere våre Stensland produkt til den kvalitet og standard vi er blitt kjente for.

 

Daglig Leder Nicolai Stensland Szewczyk

Nicolai Stensland Szewczyk
Daglig Leder i Stensland AS